Focus On Integrated Thinking

Integrated Thinking als mentaliteitsshift voor het Belgisch ondernemerschap.

Mensen, relaties, kennis en geluk tellen ook als kapitaal in je organisatie en zijn net zo onmisbaar als winst. Van een shareholdersmentaliteit naar een stakeholdersmentaliteit, dus. We moeten steeds transparanter, duurzamer en menselijker gaan denken, als wapen voor de toekomst. Tijdens deze webinar voor bedrijfsleiders, CFO’s en sustainability managers licht Jos de Bondt als expert ter zake toe wat Integrated Thinking inhoudt. Carl Vanden Bussche geeft een inspirerende inkijk in hoe Barco dit praktisch toepast binnen het eigen bedrijf.

Praktisch

Locatie

Online via Zoom

Wanneer

Dinsdag 27 april 2021
08:30—09:45

Programma

08:30—09:00

Jos de Bondt geeft een inleiding in Integrated Thinking als mentaliteitshift. Ze schetst het nut en de noodzaak van een aangepast waardenmodel voor jouw organisatie en reikt praktische handvaten aan.

09:00—09:30

Carl Vanden Bussche geeft een inspirerende inkijk in hoe Barco dit praktisch toepaste binnen het eigen bedrijf, hoe zij deze noodzakelijke mindshift realiseerden en hoe hij de toekomst ziet van Integrated Thinking binnen Barco.

09:30—09:45

We maken ruimte voor een boeiend debat: ons panel maakt tijd voor al uw vragen en bemerkingen rond Integrated Thinking en Reporting.

Onze gastsprekers

Focus on integrated thinking, Jos de Bondt

Jos de Bondt

Oprichtster en eigenaar van
de Bondt Communicatie

De Bondt Communicatie is een bureau dat klanten ondersteunt bij het ontwikkelen van (integrated) corporate reporting. In Nederland is ze expert op het gebied van Integrated Reporting en naast haar advieswerk geeft ze ook les aan de Erasmus Universiteit en Avans Hogeschool. Jos levert vanuit haar brede praktijkervaring best practices en inzichten waarmee klanten grote stappen vooruit kunnen zetten.

Carl Vanden Bussche

Vice President Investor Relations
bij Barco

Voornamelijk actief in consultancy en strategische projecten is de link met de technologiesector een constante in de carrière van Carl. Bij Barco is hij verantwoordelijk voor Investor Relations en Duurzaamheid. Sinds 2016 werden de eerste duurzaamheidsinitiatieven door hem op gang getrokken. Dit mondde uit in een volwaardig duurzaamheidsmandaat, programma en team. In 2020 zette Barco een eerste belangrijke stap op het gebied van Integrated Reporting, als één van de eersten in België.

Enkele leestips

Integrated thinking; de ziel van je bedrijf als basis voor je strategie.
Voel jij ook dat het meer is dan cijfertjes alleen die de positieve impact van je bedrijf bepalen? Wij inspireren je graag tijdens ons webinar en tonen je hoe je de shift kunt maken en meerwaarde voor je bedrijf, je medewerkers en de wereld kunt creëren.
Het nut en de noodzaak van een aangepast waardenmodel.
We sturen je niet naar huis met ijle theorieën die niet toepasbaar zijn op jouw realiteit. In dit webinar reiken we je praktische en haalbare handvaten aan en bespreken we een écht en succesvol voorbeeld. Geen bullshit dus, enkel real talk.

Download het E-book Focus On Integrated Thinking

Twijfel je of deze webinar voor jou interessant is?

Contacteer ons en we beantwoorden al je vragen!