Rondetafel met Herman Konings: HR en Sustainability

Welkom aan de 'Rondetafel met Herman Konings', een selecte lunch voor CEO's, HR en CSR Managers.

Op dinsdag 23 mei organiseren we een exclusieve lunch met trendwatcher Herman Konings. Hij zal inzichten geven in de nieuwe trends die eraan komen en hoe deze jouw sector zullen beïnvloeden. Hij gaat dieper in op de nieuwe generaties en welke opportuniteiten die creëren voor de wereld van HR en Sustainability. Het draait daarbij niet om het voorspellen van de toekomst, maar wel om het voorstellen van de toekomst.

Praktisch

Wanneer

Dinsdag 23 mei 2023
12:00 – 15:00

Voor wie

CEO’s, HR en CSR Managers uit de sector HR en sustainability

Locatie

Focus Advertising
Gullegemsestraat 44
8501 Kortrijk

Programma

Unieke inzichten over de toekomst van jouw sector

De CEO’s, HR en CSR Managers uit jouw sector gaan onderling én met Herman Konings in gesprek over hoe je kan inspelen op aankomende trends om de vruchten ervan te plukken. Rond de tafel zullen stuk voor stuk mensen zitten die complementair zijn en elkaar onderling zullen versterken.

12:00 – 12:30

We heten je welkom in onze kantoren en helpen jou naar je plaats rond de tafel.

12:30 – 13:15

Herman Konings brengt inspiratie rond trends die voortkomen uit de generatiewissel waarbij Gen Zalpha een meer prominente rol zal innemen. Trends zoals volhoudbaarheid, vloeibare identiteit,  weerklankbeleid, communities based social media en club offices.

13:15 – 14:15

Rondetafel met Herman Konings, experten van Focus en CEO’s, HR en CSR Managers uit jouw sector.

14:15 – 15:00

Tijd om na te praten over wat verteld werd. Netwerk & chill!

Onze gastspreker

Herman Konings, trendwatching, trendwatcher

Herman Konings

Trendwatcher​

Herman Konings is veranderingspsycholoog en trendanalist, en een veelgevraagd spreker bij bedrijven, genootschappen, overheden en het hoger onderwijs. Als bevlogen verhalenverteller neemt hij ons mee in de wondere wereld van passies en interesses, van trends en toekomstverwachtingen, van wat is en wat zou kunnen zijn.

Een greep uit de trends die we zullen bespreken.
Dat we veranderen staat vast — wereldwijd ingrijpende gebeurtenissen hebben altijd gezorgd voor een versnelling van trends en ontwikkelingen op de markt. We laten zien hoe dat er voor de HR en sustainability sector uit zal zien.
Bedrijven spreken zich uit over de problemen waar Gen Z tegenaan loopt.
Zo houden ze connectie met de volgende generatie consumenten en medewerkers. Want die belichamen een attitude die verder gaat dan hun leeftijdsgroep — nieuwe generaties herschrijven de jongerencultuur voor alle leeftijden.
De wakkere ondernemer spreekt over volhoudbaarheid in plaats van duurzaamheid.
Duurzaamheid is een containerbegrip geworden waarbij we vooral denken aan ecologie, en dat dekt al lang de lading niet meer. Wat betekent duurzaamheid voor jouw onderneming?

Zal jij er ook bij zijn?

Contacteer Johan voor meer info of om te registreren.