Geef duurzaamheid een plek in je merkverhaal

Wie zijn wij om iets te vertellen over duurzaamheid? Stel jij jezelf ook soms die vraag? Wel, wij geloven dat de meeste mensen deugen, dus waarschijnlijk kan je al meer vertellen dan je denkt. Wees gerust: we gaan niet aan purpose washing doen. We houden je een spiegel voor, maken de onvolmaaktheden bespreekbaar en de goede dingen weerbaar. Zo kan jij je stem vinden. Je merk inzetten als platform voor verandering. Al is het maar een klein beetje, op één van de domeinen. Het zal je medewerkers en klanten inspireren en je merk versterken. Beloofd.

Freddy Verschoore, Growth Manager, maatschappelijk verantwoord ondernemen, CSR-manager, duurzame communicatie

Het begint met een goed gesprek. Hoe pak jij communicatie over duurzaamheid aan? Waar loop je tegenaan? Laat ons leren van elkaar.

Freddy Verschoore — Growth Architect

Geloof het maar: je hebt impact. So make it count.

Je mensen zijn sterker dan je merk

Een duidelijke merkvisie stuwt je vooruit. Onze belofte is dit: we houden je wakker, jou en je team. Met opties en vragen over wat anders kan. Met stappen voor op de rest. Tegen de wind in, als daar de richting voorwaarts ligt. Bij je mensen is waar het start. Bij wat duurzaamheid voor jullie betekent en hoe je stakeholders daarnaar kijken. We creëren draagvlak en verzamelen iedereen onder dezelfde vlag. Het resultaat? Een duidelijke visie. Weten waar je voor staat. Concrete doelen en een stappenplan daar naartoe, transparant en realistisch.

Breng je verhaal van binnen naar buiten

Zodra je ambities vorm krijgen heb je een verhaal dat het verdient verteld te worden. Eerlijk en nuchter. Van merk tot mens. Van mens tot mens. We staan daarbij aan je zijde, met onze botten in de modder. We zijn de ogen die zien waarheen maar ook de handen die het waarmaken. In storytelling en concepten, copy, beelden en video, op de juiste kanalen en op het juiste moment. Want een sterk en duurzaam merk werkt aanstekelijk. Je medewerkers worden ambassadeurs. Je klanten worden fan. Bevlogen nieuw talent vindt de weg.

Focus on purpose

De zoektocht naar meer duurzaam ondernemen startte ook bij ons van binnenuit. Bij de betrokkenheid van onze mensen, hun antennes en empathie voor wat er rondom ons gebeurt. Als vanzelf ontstond het concept ‘Evenings on Purpose’. Het zijn vrijblijvende team momenten die we één keer per maand organiseren. We nodigen experten uit, inspireren elkaar, wisselen ideeën uit, praten, luisteren en kijken mee door elkaars venster op de wereld. Zou je dat ook eens mee willen maken? Laat het ons weten.

Focus Advertising, Evenings on Purpose, Inspiratie, kennisdeling, event

Start met onze checklist voor communicatie over duurzaamheid

We creëerden een lijst van 16 eenvoudige vragen, ideaal als conversatie starter binnen jouw bedrijf. Waar staan jullie op vlak van communicatie over duurzaamheid vandaag? Wat betekent duurzaamheid voor jullie? Download de checklist hier.

Wij vinden het knap dat jij werk wil maken van duurzamer ondernemen.

We zijn benieuwd om te horen wat je plannen en je twijfels zijn. Jouw verhaal zal ons inspireren en omgekeerd.