Rondetafel met Herman Konings: Bouw, interieur en wonen

Welkom aan de 'Rondetafel met Herman Konings', een select ontbijt voor CEO’s, CMO’s en Marketing Managers.

Op dinsdag 23 mei organiseren we een exclusief ontbijt met trendwatcher Herman Konings. Hij zal inzichten geven in de nieuwe trends die eraan komen en hoe deze jouw sector zullen beïnvloeden. Hij gaat dieper in op de nieuwe generaties en welke opportuniteiten die creëren voor de wereld van bouw, interieur en wonen. Het draait daarbij niet om het voorspellen van de toekomst, maar wel om het voorstellen van de toekomst.

Praktisch

Wanneer

Dinsdag 23 mei 2023
08:30 – 11:30

Voor wie

CEO’s, CMO’s en Marketing Managers uit de sector bouw, interieur en wonen

Locatie

Focus Advertising
Gullegemsestraat 44
8501 Kortrijk

Programma

Unieke inzichten over de toekomst van je sector

De CEO’s, CMO’s en Marketing Managers uit jouw sector gaan onderling én met Herman Konings in gesprek over hoe je kan inspelen op aankomende trends om de vruchten ervan te plukken. Rond de tafel zullen stuk voor stuk mensen zitten die complementair zijn en elkaar onderling zullen versterken.

08:30 – 09:00

We heten je welkom in onze kantoren en helpen jou naar je plaats rond de tafel.

09:00 – 09:45

Herman Konings brengt inspiratie rond trends die voortkomen uit de generatiewissel waarbij Gen Z en Gen A een meer prominente rol innemen, zoals playfull wonen, metaverse architecture, club offices en chrono-urbanisatie.

09:45 – 10:45

Rondetafel met Herman Konings, experten van Focus en CEO’s, CMO’s en Marketing Managers uit jouw sector.

10:45 – 11:30

Tijd om na te praten over wat verteld werd. Netwerk & chill!

Onze gastspreker

Herman Konings, trendwatching, trendwatcher

Herman Konings

Trendwatcher

Herman Konings is veranderingspsycholoog en trendanalist, en een veelgevraagd spreker bij bedrijven, genootschappen, overheden en het hoger onderwijs. Als bevlogen verhalenverteller neemt hij ons mee in de wondere wereld van passies en interesses, van trends en toekomstverwachtingen, van wat is en wat zou kunnen zijn.

Een greep uit de trends die we zullen bespreken.
Dat we veranderen staat vast — wereldwijd ingrijpende gebeurtenissen hebben altijd gezorgd voor een versnelling van trends en ontwikkelingen op de markt. We laten zien hoe dat er voor de bouw, interieur en wonen sector uit zal zien.
Bouwen is niet het probleem, maar de oplossing voor onze klimaatzorgen.
Het beperken van uitstoot moedigt een duidelijke evolutie naar circulariteit aan. De bouwsector evolueert van een groene naar een blauwe sector. Welke opportuniteiten bieden zich aan?
De slimme keuken is dood. Lang leve de bewuste keuken!
Bouwen en wonen draait meer en meer om wellbeing en playfulness. Passief wonen is al mooi, maar voor Gen Y en Gen Z mag het wat meer zijn. Kunnen we bewuster én speelser in het leven staan?

Zal jij er ook bij zijn?

Contacteer Nathalie voor meer info of om te registreren.