Focus on Sustainability #CRONOS ontbijtsessie — 31 januari

Van purpose club tot duurzaam ondernemen

Je wilt duurzaamheid integreren in je onderneming en een positieve impact maken op de wereld? En — als het even kan — daar ook op een authentieke en krachtige manier over communiceren? Top. We vinden dat sterk. Vanuit onze expertise en ervaring als communicatiebureau willen we een baken zijn voor organisaties die op zoek zijn naar richting in dat duurzaamheidsverhaalHoe? Door — vanuit ons netwerk — kennis te delen en elkaar te bezielen.

FA2023-Events-FocusOnSustainability-CRONOS-Header

Praktisch

Locatie

Veldkant 33a — Kontich 

Wanneer

Dinsdag 31 jan 2023 
08:00 – 10:00 

Voor wie

EXCLUSIEF voor Cronos Partners  

Inhoud

Duurzaamheid is een topic dat je als bedrijf — en als mens — niet meer uit de weg kan. Dit in je strategie opnemen én er op een goeie manier over communiceren is niet eenvoudig. Eerst moet je je verhaal scherp krijgen. Wat leeft intern? Waarvoor willen we staan? Daarna volgt de vertaling van dat verhaal in een creatief concept en communicatie met impact. 

In deze sessie richten we ons op do’s en don’ts van duurzaamheidscommunicatie  op basis van een aantal praktische cases. 

Programma

08:00 - 08:30

Welkom: neem een koffie ☕ en maak het jezelf gemakkelijk. 

08:30 - 09:30

Aan de hand van praktische cases schetsen we de uitdagingen die in 2023 op ons afkomen en reiken we een aantal oplossingen aan.  

09:30 - 10:00

Tijd om wat stoom af te blazen en na te praten over wat verteld werd.