Focus Advertising
Gullegemsestraat 44
8501 Kortrijk (Heule)
+32 56 36 50 50
info@focus-advertising.be
Map

Op zoek naar een nieuwe job?
We zijn steeds op zoek naar enthousiaste
medewerkers. Geef ons een seintje op
jobs@focus-advertising.be

Ok!

Keukengeheimen

De onzichtbare krachten van Novy

Bij Novy maken ze dampkappen en kookplaten die uitgepuurd zijn tot in het laatste knopje. In één woord: mooi. En dat is niet eens wat ze zo indrukwekkend maakt. Want wat dit staaltje hoogtechnologisch keukenvernuft echt anders maakt, kan je niet zien. De stilte van de dampkap, bijvoorbeeld. De kracht van de motor. Of hoe intuïtief koken wordt als je kookplaat zelf ingrijpt wanneer de saus dreigt over te koken.

‘Your kitchen’s secret ingredient’, luidt de baseline van Novy. Daar hoorden een nieuw mission statement en een brand story bij, opgebouwd rond drie krachttermen: Power. Silence. Connect.

Grote woorden, die we hebben gevat in beeld dat geen verdere uitleg nodig heeft. “De oplossing vonden we bij twee dansers van het Ballet van Vlaanderen en fotograaf Bjorn Tagemose”, zegt Karel Vanoverberghe, creatief directeur. Hulp uit een onverwachte hoek, misschien, al bewijst dat voor ons net dat creativiteit en het juiste idee de juiste ingrediënten zijn om een merk te bouwen dat een heel eigen identiteit krijgt. Een merk dat haar eigen product overschrijdt. “Want een goed merk is niet louter een product, het is een universum.”

B-2-C campaign
Booth visualisation concept
Catalogues
Movie
Website